Opmaak en layout

Typografie kom je overal tegen, al dan niet onbewust. Veel mensen associëren typografie met het kiezen van een lettertype of font, maar dit is lang niet alles.

Het belang van het juiste lettertype is groter dan de meeste mensen denken.

Marketing

Soms hoor je wel eens zeggen dat offline drukwerk een stille dood aan het sterven is en steeds meer en meer verdrukt wordt door de opkomst van digitale media. Iedereen is tegenwoordig bezig met social media, e-mailen,… alles staat op het net. Kranten en tijdschriften hebben de dag van vandaag allemaal een digitaal platform.

Webdesign

Material Design is het initiële idee van het Google design team om een design te creëren die levensecht en natuurlijk aanvoelt. Hierbij heeft Google verschillende technieken toegepast die bijvoorbeeld een plat vlak omtovert zweven vlak met een gevoel voor diepte die dan ook zorgt voor een 3D-gevoel.

Branding

Een logo en bijhorende huisstijl zijn het uithangbord van elk bedrijf.

Ze geven je een visuele identiteit. In de startfase van een bedrijf wordt een logo vooral in beperkte mate gebruikt. Zoals bijvoorbeeld op visitekaartjes, briefpapier en website. Maar het is aan te raden om alvast verder te kijken naar het gebruik op bijvoorbeeld kleding, voertuigen, stickers, enz.

SEO

Een contactpagina is vaak een druk bezochte pagina op je website. Daarom is het van van cruciaal belang dat de informatie die er aanwezig is, makkelijk te lezen en te begrijpen is.

Printen

Bij Comsa! kunt u steeds terecht voor al uw creatief drukwerk.

Naargelang de aard van het werk en de oplage wordt er gekozen om digitaal te printen of over te gaan tot traditioneel (offset) drukwerk.

Webdesign

Om een gebruiker nog meer te betrekken bij een website wordt er vaak gebruik gemaakt van animaties, dit omdat sommige elementen zonder animaties wellicht niet zo duidelijk zijn of een bepaalde pagina te lang moet inladen.