Doordrenkt met creativiteit

Historiek


Full-service reclamebureau Comsa! is ontstaan uit grafisch ontwerpbureau Nerf (Stefaan Sampers) en ontwerpbureau VCC (Christian Lecomte) op 10 mei 1993. Nerf was hiervoor reeds 8 jaar actief in de grafische sector en VCC blies net zijn eerste kaarsje uit, toen besloten werd om samen in de creatieve pot te roeren onder de naam Comsa!, een samentrekking van Lecomte en Sampers.In 2017 vervoegt Waldo Cosman de zaakvoerders als mede-vennoot van Comsa.

Ons bureau is gevestigd in Veurne, in de Westhoek van de provincie West-Vlaanderen.

Zo'n 20 jaar jong, werken wij nog steeds verder op ons zelfde elan: kwaliteit voor iedereen aan een eerlijke prijs. Dit streven wij na bij alles wat we afleveren en dit tot in het kleinste detail.Wat we doen

Comsa! begon oorspronkelijk met grafiek en drukwerk maar beheerst ondertussen diverse disciplines van ontwerp tot realisatie zowel op papier als digitaal en online, indoor en outdoor, klein of groot formaat.

Naast het ontwerpen van logo's en huisstijlen zijn wij ook bedreven in drukwerk, belettering, webdesign en webdevelopment en het uitwerken van volledige reclamecampagnes.

Ook worden er opleidingen gegeven in het opzetten van je website met CMS, of het versturen van nieuwsbrieven.  Daarnaast adviseren we je ook op welke manieren je een mediacampagne kan aanvatten en hoe je je website verder kan optimaliseren om meer verkoop te halen uit je website!

Een greep uit ons gamma voor diverse klanten vindt u terug in ons portfolio.
Wil u met Comsa! in zee gaan? Neem dan gerust contact met ons op.