Reclamebureau

U zoekt een reclamebureau in de buurt van Veurne. Dan bent u bij Comsa! aan het juiste adres.

Wij begeleiden de promotie van uw merk of product in alle fasen. Dit betekent dat u bij ons terecht kan voor het zoeken naar een goede merknaam of slogan voor uw product en voor een verkoopsstrategie voor uw bedrijf.

Ook ontwerpen wij uw logo's voor uw producten en de huisstijl van uw firma of KMO die zorgt voor herkenbaarheid bij uw klanten en prospecten.

Als erkend reclamebureau helpen we u kiezen uit het ruime aanbod aan advertentiekanalen, zowel in de traditionele gedrukte media als in de online en sociale media.

We ontwerpen uw advertenties en plaatsen deze in kranten in de regio Veurne. Ook voor reclamepanelen en billboards in het straatbeeld van Veurne kan u bij ons terecht.

Voor de online reclame maken wij onder andere gebruik van nieuwsbrieven, sociale media als Facebook en Twitter en Google AdWords.

 


 

 

Wie is Comsa!

 

Wij zijn een erkend full-service reclamebureau opgericht in 1993 en gevestigd te Alveringem in de Westhoek. Wij ontwerpen logo's en huisstijlen, ontwikkelen websites, maken advertenties en promoten merken.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons of bij u.

Door onze ligging concentreren wij ons vooral, maar zeker niet uitsluitend op bedrijven en KMO's uit West-Vlaanderen.

Ons werkveld in West-Vlaanderen