Online adverteren met Google Adwords


Veel mensen wensen dat hun website op de eerste plaats komt te staan in de zoekresultaten van Google.
De positie van je website in deze zoekresultaten hangt af van vele factoren (zoals zoekwoorden, locatie van de persoon, technische instellingen van de website, …).  

Hier komt Google Adwords in actie!

Comsa is sinds december 2015 Certified Partner geworden! Dit wil zeggen dat we geslaagd zijn in examens die door Google uitgegeven worden om te bewijzen dat je de kennis in huis hebt om online te adverteren met Google Adwords!
 

Wat is Google Adwords?
Google Adwords is het online advertentieprogramma van Google.  Hiermee kan je online adverteren bij de meest gebruikte zoekmachine google.be.  Deze advertenties worden getoond boven de algemene zoekresultaten.  Hierdoor ben je dus zeker dat je website visueel aanwezig is tussen de zoekresultaten.

Aanwezig zijn op product-gerelateerde websites
Maar hier stopt het niet: Banners en tekstuele advertenties kunnen ook getoond worden op partner-websites van Google.  Een voorbeeld hiervan zijn banners die op 2dehands.be, autoblog.be, meteovista.be,... verschijnen.  

Wat gebeurt er als iemand op m’n advertentie klikt?
Hierin is de keuze vrij: achter elke advertentie kan je kiezen naar welke pagina op je website de gebruiker doorgestuurd wordt.  Wil je een specifiek product promoten, dan kan je meteen doorlinken naar de product-detail pagina.

Wat zal me dit kosten?
Het advertentieprogramma van Google werkt met een biedingssysteem.  Dit wil zeggen dat de bedragen voor de advertenties afhankelijk zijn van de concurrentie die op dat moment speelt.  Je bent volledig vrij welk bedrag je spendeert aan deze advertenties.  Je budget je per dag gaan bepalen (van € 1 tot € …).

Je betaalt slechts als er op je advertentie geklikt wordt.  Dit zorgt ervoor dat je enkel betaalt voor gebruikers die geïnteresseerd zijn in je advertentie.

Biedingen kunnen starten vanaf € 0,01 per klik. 

Hoe start ik met Google Adwords
Wij willen je helpen aan de slag te gaan met Google Adwords.  We gaan als volgt te werk:

  • We luisteren naar de noden van de klant. Wil je naambekendheid verwerven? Of wil je liever een bepaald gamma promoten?
  • We maken een oplijsting van de meest gebruikte zoekwoorden voor je specifieke advertentie
  • We stellen enkele advertenties voor die getoond worden aan de gebruiker
  • We lijnen af waar de advertenties getoond worden en voor wie (vb enkel regio West-Vlaanderen).  Ook kunnen we kiezen om de advertenties enkel ’s avonds te vertonen.
  • We spreken een budget af en we starten de campagne.
  • Doorheen de campagne sturen we bij waar nodig zodanig dat het advertentiebudget optimaal benut wordt.

Comsa! is een Google Certified Partner waardoor we in nauw contact staan met Google omtrent het optimaliseren van Adwords-campagnes.

Krijg € 75 advertentiebudget kado!

Wanneer je voor € 25 advertentiebudget spendeert, krijg je er van ons éénmalig € 75 budget kado! Dit kan je extra gebruiken om je zaak online meer in de kijker te brengen!
 

Kom eens langs in ons nieuw kantoor in Veurne of