Webdesign

Bij Comsa! ontwikkelen we websites en webapplicaties voor bedrijven en particulieren uit Veurne en gans West-Vlaanderen. Uiteraard bieden wij onze diensten ook aan in de rest van Vlaanderen en België.

Uw website is voor vele potentiële klanten de eerste kennismaking met uw firma of product. Daarom is het essentieel dat uw website voorzien is van een professioneel grafisch ontwerp van de hand van een webdesigner en dat dit gebruiksvriendelijk is voor de bezoekers van uw site.

Een website mag nog zo mooi zijn, zolang ze geen bezoekers heeft, brengt ze niet op. Daarom houden we bij Comsa! steeds rekening met SEO (Search Engine Optimalization) en bouwen we websites met een zoekmachinevriendelijke structuur in de HTML-pagina's.

De inhoud van uw website zelf beheren is essentiëel geworden anno 2016 en daarom worden al onze websites voorzien van ons eigen ontwikkeld CMS (Content Management System). Dit CMS-pakket stelt u in staat om de tekst en afbeeldingen op uw website zelf te wijzigen, nieuwsberichten te plaatsen, bezoekersstatistieken te raadplegen en nieuwsbrieven te versturen.

Via uw website kunnen bezoekers en potentiële klanten u contacteren via een contactformulier en vindt men uw adresgegevens terug via een Google Maps-kaart, zodat men meteen de route kan berekenen naar uw kantoor te Veurne.

De opmars van sociale media als Facebook en Twitter is verbazingwekkend en biedt een nooit eerder gezien advertentiekanaal. Zo kunnen wij voor uw firma of vereniging een Facebookpagina en een Twitteraccount aanmaken en deze integreren met uw website, via een "vind-ik-leuk"-knop of een retweet-knop.

Meer informatie over ons webdesign en webdevelopment en voorbeelden van door ons ontwikkelde websites vindt u op onze website.

 


 

 

Wie is Comsa!

 

Wij zijn een erkend full-service reclamebureau opgericht in 1993 en gevestigd te Alveringem in de Westhoek. Wij ontwerpen logo's en huisstijlen, ontwikkelen websites, maken advertenties en promoten merken.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons of bij u.

Door onze ligging concentreren wij ons vooral, maar zeker niet uitsluitend op bedrijven en KMO's uit West-Vlaanderen.

Ons werkveld in West-Vlaanderen