Mediamix

Heeft u een bedrijf of organisatie die gevestigd is in de buurt van Veurne? Wil u uw merk via meerdere kanalen promoten in de omgeving van Veurne of op een ruimere schaal, bv. de provincie West-Vlaanderen of heel Vlaanderen? Kies dan voor de mediamix van Comsa!

Wat is de mediamix?

Onze mediamix is een spreiding van advertenties via meerdere kanalen, zowel gedrukt als digitaal, met een vastgelegd budget voor een volledig jaar. Dit budget wordt vooraf bepaald op basis van uw omzet van het voorbije jaar.

Op basis van dit budget wordt beslist welke reclamemiddelen gebruikt zullen worden. Deze marketingmix omvat doorgaans een combinatie van krantenadvertenties, folders en reclamepanelen enerzijds en nieuwsbrieven en online advertenties via Google AdWords™ anderzijds.

Op onze website vindt u uitgebreide informatie over onze mediamix. Neem vrijblijvend contact op met ons voor een verkennend gesprek over uw mediamix.

Wie is Comsa!

Wij zijn een erkend full-service reclamebureau opgericht in 1993 en gevestigd te Alveringem in de Westhoek. Wij ontwerpen logo's en huisstijlen, ontwikkelen websites, maken advertenties en promoten merken.

Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak bij ons of bij u.

Door onze ligging concentreren wij ons vooral, maar zeker niet uitsluitend op bedrijven en KMO's uit West-Vlaanderen.

Ons werkveld in West-Vlaanderen