Online media bieden
onbegrensde mogelijkheden

 

Webdesign

Een website is nog maar net online geplaatst of de inhoud en het webdesign zijn reeds verouderd. Geen enkel medium is zo vluchtig als de online media en dit door de constante stroom aan nieuwe stijlen en trends op het web, zoals HTML5, CSS3 en Web 2.0.

Comsa! kijkt constant om zich heen en laat zich inspireren door de beste webdesign blogs en alles daarbuiten wat mooi en trendy is om een uniek webdesign te ontwerpen.

Dit unieke webdesign zetten we om in HTML en CSS voor uw zakelijke website of webshop, voor uw microsite of meertalige corporate website, voor uw onepage campagnesite of uw interactieve weblog.

 

Webdevelopment

Een goede website maken is een synergie tussen webdesigner en webontwikkelaar. Want achter het fraaie uiterlijk zit de recentste technologie om gegevens op te halen uit de database van het CMS of uw webshop.

Comsa! maakt unieke websites en applicaties volgens gevestigde webstandaarden en dit resulteert in een identieke ervaring in diverse browsers en platformen (Windows, Mac, ...).

Daarnaast vergeten we uiteraard de nieuwere mobiele platformen zoals tablets (iPad) en smartphones (iPhone, BlackBerry, Android, Windows Phone 7,...) niet, evenals sociale netwerken als Facebook en Twitter.

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerteaanvraag om uw website op maat te laten maken.

Nog meer informatie vindt je hier:


Webhosting &
domeinnamen
:
performante oplossingen

CMS:
altijd en overal uw
website zelf onderhouden

Webshops:
verkoop uw producten
of diensten online

Responsive webdesign
uw website op
mobile devices  
 
 

Sociale media:
Facebook, Twitter, Google Maps
vinden we allemaal leuk

SEO & SEA:
optimaliseer je website
en adverteer online