Meerdere media, beter bereik

De geknipte mediamix voor uw bedrijf

Een zo groot mogelijk publiek bereiken met de perfecte mix van diverse media; daar komt het hem op aan als ondernemer of KMO en daarvoor kan u beroep doen op de mediamix van Comsa!. Onze mediamix is een gebalanceerde combinatie van drukwerk (folders, flyers, bus-aan-bus campagne, …), magazine- & krantenadvertenties, webcommunicatie en digitale newsletters… Wanneer het budget zoiets toelaat, kan aanwezigheid op regionale of zelfs nationale radio- & televisiezenders ook in de mediamix opgenomen worden.

We spreken van een weldoordachte mediamix wanneer via een strakke budgetaflijning, vertrekkend van een vast percentage van de omzetcijfers van het voorgaande boekjaar, een vast plan en tijdsschema wordt opgesteld in functie van de publiciteit en marketing voor het komende kalenderjaar. Deze concrete planning van de media-mix wordt vastgelegd tegen het einde van november zodat het voorbije jaar ondertussen reeds geëvalueerd kan worden. Hier houden we rekening met economische aspecten maar ook met de concrete situatie en perspectieven van het bedrijf.

De perfecte marketingmix voor uw merk

Publiciteit en marketing omvatten alle activiteiten die de firma of de merknaam, haar producten, diensten en merken kenbaar maken voor zowel imago- en/of actiegerichte activiteiten. Deze planning is een noodzakelijk leidraad in de campagne om alle commerciële activiteiten aan op te hangen. Het afwegen van deze timing en het bepalen van dit doelgericht schema en budget, da's ons vak! Vanzelfsprekend gebeurt de mediamix steeds in nauw overleg met u, de klant.

In de perfecte marketingmix wordt zowel geïnvesteerd in traditionele middelen zoals krantenadvertenties en drukwerk als in online media zoals SEO en Google AdWords.

Als u meer informatie wenst over de mediamix of reclamecampagnes, neem dan vrijblijvend contact met ons op.