Zoekfilter voor de monturen van BrilArt

Bij optiek Brilart, te Torhout en Heule (Kortrijk) gaat men reeds 10 jaar prat op een ruim gamma monturen en zonnebrillen van kwalitatieve en toonaangevende merken. Dit uiteraard samen met een uitstekende dienst-na-verkoop en een correcte prijs.

Wie wil kennis maken met dit ruime aanbod maar nog twijfelt om naar Torhout of Heule af te zakken kan nu terecht op de online catalogus met meer dan 3000 beschikbare monturen die toegevoegd is aan de website van Brilart.

De zoekfilter voor monturen van BrilArt

Bij Comsa! ontwikkelden we deze zoekfilter waar je het ruime aanbod monturen kan filteren op basis van doelgroep, prijs en merk. Van iedere montuur kan je een hoge-resolutie foto zien van 1500 pixels breed, wanneer je met de cursor over de afbeelding zweeft.

Detail van een montuur in de zoekfilter van BrilArt - Webdevelopment door Comsa!

Als je interesse hebt in een aantal monturen en zeker wil weten dat deze brillen beschikbaar zijn wanneer je langskomt in de dichstbijzijnde BrilArt optiekzaak, kan je tot twee monturen reserveren op een bepaalde datum. Deze brillen kan je dan zeker passen in de winkel naar keuze, zonder enige aankoopverplichting.

De zoekfilter van BrilArt vind je op www.brilart.be.