15 december 2011 in "Tips"

Een automatische handtekening toevoegen aan je e-mails in Outlook 2007

Een automatische handtekening toevoegen aan je e-mails in Outlook 2007

U kunt voor uw e-mailberichten persoonlijke handtekeningen maken die kunnen bestaan uit tekst, afbeeldingen, uw elektronische visitekaartje, een logo, of zelfs een afbeelding van uw handgeschreven handtekening.

U kunt zoveel handtekeningen maken als u nodig hebt. U kunt ook Microsoft Office Outlook zo configureren dat er automatisch een handtekening wordt toegevoegd aan berichten die u verzendt, of u kunt handmatig een handtekening toevoegen wanneer nodig.

Meer lezen
16 november 2011 in "Internet"

Verhoog uw omzet met Google Adwords.

Verhoog uw omzet met Google Adwords.

Uw website is het verlengde van uw bedrijf en biedt potentiële klanten de mogelijkheid om meer informatie te krijgen over uw diensten en producten. Het is dus van essentieel belang dat uw website veel bezoekers heeft die geïnteresseerd zijn in uw product. Als u een webshop heeft en producten online verkoopt, is dit des te belangrijker.

Een bezoeker van uw website kan er een product aanschaffen, uw adresgegevens opzoeken, bedrijsgegevens raadplegen, een contactformulier invullen of inschrijven op uw online nieuwsbrief. Een dergelijke activiteit noemt men een conversie.

Meer lezen
8 november 2011 in "Internet"

E-commerce neemt sterk toe in BelgiŽ

E-commerce neemt sterk toe in BelgiŽ

E-commerce of het fenomeen van de webshops maakt reeds een tiental jaar deel uit van ons dagelijks internetgebruik, maar de laatste jaren boomt deze e-business, niet enkel in het buitenland, maar ook in Vlaanderen en de rest van België. 

Momenteel zoeken vele consumenten nog steeds de buitenlandse e-commerce websites op voor hun online aankopen, maar hier zal in de loop van de jaren zeker verandering in komen. Webshops zijn niet meer weg te denken en in België kiezen steeds meer bedrijven om een webshop te laten maken.

Meer lezen
26 oktober 2011 in "Comsa!"

Zoekfilter voor de monturen van BrilArt

7 oktober 2011 in "Comsa!"

Webshop: Brilartshop: online lenzenshop

26 september 2011 in "Internet"

Iedereen in de cloud

16 september 2011 in "Internet"

Hoe maak ik optimaal gebruik van Google?

9 september 2011 in "Tips"

Hoe een schermafbeelding maken?